آیین نامه ها و فرمهای مربوطه

پرینت پیش فرض در تحصیلات تکمیلی پرینت در پشت و روی کاغذ (دورو) می باشد.

عدم ارائه فرم بصورت دو رو منجر به عدم پذیرش فرم از سوی تحصیلات تکمیلی می باشد.

آیین نامه کارشناسی ارشد

آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعدادهای درخشان

دستور العمل تشکیل کمیته ارزیابی بروندادهای فن آورانه

فرم صورتجلسه دفاع از پروپوزال فن آورانه

جدول مصادیق پایان نامه های فن آورانه

1- فرم انتخاب استاد راهنمای پژوهشی

2- فرم درخواست بررسی پیشینه پژوهش فرم مذکور را پس از تکمیل به ایمیل سرکارخانم ابراهیمی (nasimebrahimi1392@gmail.com) ارسال و جواب آن را همراه با فرم انتخاب استاد راهنمای پژوهشی به این معاونت ارائه نمایید.

فلوچارت (نمودار) تصویب دفاع از پروپوزال تا تصویب نهایی

1- فرم صورتجلسه دفاع از پروپوزال 2 و 3) صفحه عنوان و  فرم تعهد مجریان   -  4- فرم پروپوزال: از سایت معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه دریافت گردد.

5) ارزیابی خطرات احتمالی ...   /   طرحهایی که نیاز به تکمیل فرم خطرات احتمالی ندارند و در آنها هیچگونه ماده خطرزا یا شیمیایی مورد استفاده قرار نمی گیرد.

6 ارزیابی خطرات احتمالی ...(ویژه دانشجویان مهمان)

7- فرم رضایت آگاهانه در پژوهشهای مداخله ای با سوژه انسانی (فرم رضایت آگاهانه باید همراه با پروپوزال تحویل داده شود.)

8 فرم رضایت آگاهانه در کارآزماییهای بالینی

9- گواهی ایمنی آزمایشگاه: لازم است دانشجویان در نیمسال اول تحصیل و در آبان ماه در دوره مذکور شرکت و گواهی خود را به آموزش تحصیلات تکمیلی ارائه دهند افرادی که قادر به شرکت در کارگاه مذکور در آبان ماه نگردند باید در اردیبهشت در کارگاه مذکور شرکت نمایند.

راهنمای تدوین پایان نامه فارسی

راهنمای تدوین پایان نامه انگلیسی

دانشجویانی که با نمره مقاله دفاع می کنند، ملزم به اضافه کردن برگه پذیرش مقاله و آخرین نسخه مقاله به انتهای پایان نامه می باشند

فرم ترجمان دانش (KTE)

دستورالعمل دفاع از پایان نامه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی

فرم تعهد استاد راهنما (مربوط به دانشجویانی که با گواهی مقاله تحت ویرایش دفاع می کنند)

فرمهای مربوط به برگزاری جلسه دفاع (فرم های ارزشیابی، اعلام اصلاحات، تائید اصلاحات، صورتجلسه دفاع، فرم های ب و ج)

فرم بررسی مقالات

شرح وظایف استاد ناظر

فرم اطلاعیه جلسه دفاع

فرآیند فراغت از تحصیل

فرم نامه فراغت از تحصیل از گروه

فرم تسویه حساب: درخواست تسویه حساب از طریق سامانه هم آوا ثبت شود. (تا اطلاع ثانوی فرم تسویه به صورت فیزیکی پر شود).

فرم میهمانی

فرآیند فرصت اضافی (بروز رسانی دی 1402)

فرم فرصت اضافی

فرم فرصت اضافی ویژه دانشجویان ذکور