با عنایت به ابلاغیه  نظام نامه آموزشی شورای انضباطی دانشجویان (به پیوست ) و لزوم گذراندن کارگاه آشنایی دانشجویان جدید الورود مهرماه 1400 با قوانین انضباطی ، دبیرخانه شورای انضباطی دانشجویان اقدام به برگزاری کارگاه فوق بصورت آنلاین در بستر فضای مجازی نموده است.

1-حداقل زمان جهت کارگاه یک ساعت می باشد.

2-آدرس شرکت دانشجویان در کارگاه:   www.skyroom.online/ch/csa_mui/enshora

جهت مشاهده زمانبندی کلاسها کلیک کنید...

3-دانشجویان در زمان تاریخ اعلام شده و تایید شده توسط این معاونت با ذکر نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی به صورت میهمان وارد کارگاه شوند.

4-ظرفیت هر کارگاه حداکثر 60 نفر می باشد و در صورت تعداد بیشتر دانشجویان تاریخ های مازاد اعلام گردد.

5-دانشجویان شرکت کننده ملزم به پر کردن فرم اظهار نامه انضباطی جهت تکمیل پرونده خود خواهند بود.

6-در پایان کارگاه از دانشجویان آزمون گرفته خواهد شد و در صورت عدم قبولی، دانشجو ملزم به شرکت مجدد درکارگاه  خواهد بود.

شماره تلفن 37924515 سرکارخانم خاکسار جهت پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشد .