موضوع مفاد بند 5 بخش "د" شیوه نامه برگزاری آزمونهای برخط مصوب شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1400/3/18مبنی بر لزوم درج سئوالات به همراه کلید در سامانه آزمونها پس از برگزاری هر آزمون واعتراض تعدادی از اساتید در این زمینه مطرح شد وپس از بحث وتبادل نظر،  ضمن تأکید بر رعایت حقوق دانشجویان برای انعکاس اعتراضات خود نسبت به سئوالات وکلید آزمونهای مختلف ولزوم فعال بودن کمیته اجرایی آزمونهای برخط در دانشکده ها، مقررشد در هر یک از آزمونهایی که مورد اعتراض دانشجویان واقع شود، تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از دانشجویان معترض، با رعایت ملاحظات و ضوابط مربوطه، با حضور درآموزش دانشکده، سئوالات وکلید آزمون مورد نظر را مشاهده نموده وموارد اعتراض خود را به صورت مکتوب به معاون آموزشی دانشکده ارائه نمایند. تعیین ساز وکار ونحوه رسیدگی به اعتراضات و وارائه پاسخ به نمایندگان دانشجویان به شورای آموزشی  دانشکده ها واگذار می گردد تا متناسب با شرایط ومقتضیات خود تصمیم گیری نمایند. با این حال، مسئولیت اعلام نتیجه نهایی به دانشجویان معترض به عهده معاونین آموزشی دانشکده ها می باشد.