با توجه به نامه شماره 12778/2/د مورخ 1400/7/04 نایب رئیس شورای دانشگاه مشتمل بر مصوبه شورای دانشگاه  مورخ 1400/6/31 و پیرو مصوبه شورای آموزشی مورخ 1400/7/20 در مورد نحوه شروع سال تحصیلی 1401-1400 وبرگزاری کلاسها به صورت حضوری وغیر حضوری هریک از معاونین آموزشی دانشکده ها ومدیر مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی گزارشی از نحوه برگزاری کلاسهای دانشجویان مقاطع مختلف وچالشهای موجود دراین زمینه از جمله عدم تکمیل واکسیناسیون دانشجویان، عدم فضای فیزیکی مورد نیاز برای تشکیل کلاسها با رعایت فاصله گذاری مطابق با شیوه نامه ابلاغی وزارت متبوع و...  ارائه نمودند.درادامه، ضمن تأکید بر اجرای مصوبه شورای دانشگاه مورخ 1400/6/31 مقررشد چالشها ومحدودیتهای موجود در دانشکده ها دراین زمینه توسط رؤسای محترم دانشکده ها برای اتخاذ تصمیم مقتضی درجلسه شورای دانشگاه مورخ 1400/7/29 مطرح شود. علاوه بر آن مقررشد در مواردی که به دلایل موجه، امکان اجرای مصوبه فوق وجود نداشته باشد، با اخذ مجوز از شورای آموزشی دانشگاه،کلاسها  تازمان رفع موانع وفراهم شدن زمینه حضوردانشجویان دردانشگاه،  به صورت غیر حضوری برگزار شود.