با توجه به لزوم تسهیل دسترسی اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه به منابع علمی جدید و با توجه به محدودیت‌های تهیه و تامین کتب خارجی، سامانه دسترسی به کتب الکترونیک لاتین دانشگاه تحت عنوان libdoc توسط مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی این معاونت راه‌اندازی شده است. سامانه مذکور از طریق وب سایت کتابخانه دیجیتال دانشگاه (diglib.mui.ac.ir) و همچنین از طریق آدرس اینترنتی  libdoc.mui.ac.ir  صرفا در محدوده شبکه داخلی (اینترانت) دانشگاه قابل مشاهده و دسترس است. این پایگاه اطلاعاتی که به طور مداوم در حال به‌روز رسانی است، شامل کتب الکترونیکی در رشته‌های مختلف پزشکی و پیراپزشکی می‌باشد و در حال حاضر قابلیت پذیرش، سازماندهی و دسترس پذیر ساختن کتب الکترونیکی موجود در سطح واحدهای تابعه دانشگاه را نیز دارد.