تاریخچه:

گروه طب اورژانس يكي از گروههاي باليني جدید و نوپا دانشكده پزشكي مي باشد كه از سال 1387 فعاليت خود را آغاز كرده و طی سال های اخیر با جذب نفرات برتر کشوری فعالیت های خود را گسترش داده است.اين گروه در ابتدا با کمک اعضای هیات علمی گروههاي ديگري از جمله جراحی و داخلی فعالیت خود را آغاز و به تدريج اين اساتید با هیات علمی های تخصصی طب اورژانس جایگزین و به فعالیت خود ادامه داده است.

فعالیتهای گروه:

گروه طب اورژانس در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و درمانی فعالیت می نماید.

اهداف گروه:

1. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش نیروهای متخصص در رشته طب اورژانس
  2. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش نیروهای پزشک عمومی با دیدگاه تخصصی طب اورژانس
  3. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش حوزه پیش بیمارستانی
  4. انجام فعالیتهای پژوهشی در حوزه طب اورژانس و حوزه های مشترک با گروه های بالینی
  5. درمان بیماران

بیمارستانهای آموزشی که مشتمل بر فعالیت گروه طب اورژانس می باشند عبارتند از:

بیمارستان الزهرا(س) و بیمارستان کاشانی که در زمینه اورژانس های داخلی ، قلب و عروق ، داخلی اعصاب و تروما فعال هستند و عمده ی بار مسئولیت بیماران داخلی و تروما استان اصفهان و استانهای مجاور را به دوش می کشند.

شوراهای گروه:

1-آموزشی2- عمومی3-پژوهشی4-تخصصی

گروه طب اورژانس در حال حاضر با 15 عضو هیات علمی در قالب هیات علمی رسمی، پیمانی و تعهدات ضریب کا مشغول به فعالیت می باشد. تا سال 97 هرساله بیش از 15 دستیار تخصصی ( بسته به اعلام نیاز وزارتخانه ی بهداشت درمان و آموزش پزشکی) پذیرش می شدند که در سال های اخیر با توجه به مشکلات به وجود آمده درسطح کلان و اقبال کمتر هرسال با پذیرش دستیاران جدیدالورود گروه مشغول به فعالیت می باشد. همچنین دانشجویان پزشکی در مقاطع کارآموزی و کارورزی هر کدام به ترتیب به مدت 15 و 30 روز در بخش اورژانس مشغول علم آموزی می باشند. مدیریت فعلی گروه طب اورژانس به عهده ی جناب آقای دکتر محمد نصر اصفهانی بوده و ثبات و نظم حاکم بر گروه مرهون تلاشهای مدیرهای گروه سنوات گذشته، مدیر محترم فعلی گروه و اساتید گروه می باشد.

تجهیزات گروه

امار اعضاء هیات علمی و فراگیران در  سال تحصیلی 1402-1403