تاریخچه:

گروه بیماری های عفوني در سال 1343 با افتتاح ساختمان جديد كه دو بخش عفوني اطفال و بزرگسالان را شامل مي گردد با 58 تخت و به هزينه شركت نفت در محل بيمارستان خورشيد تاسيس و با گرفتن اولين گروه عملا شروع به كار نمود. در سال 1351 ساختمان بخش عفوني با درخواست رييس وقت دانشگاه در اختيار گروه روانپزشكي قرار گرفت و تعداد 12 تخت از بخش داخلي در اختيار گروه عفوني قرار گرفت . در سال 1358 بخش عفوني در بيمارستان فيض بطور مستقل و با تعداد 25 تخت وظيفه آموزشي خود را ادامه داد. در سال 1361 محل بخش عفوني به ساختمان جديد التاسيس "بيمارستان امين" كه به عنوان مركز پرستاري در نظر گرفته شده بود مربوط به بيماران عفوني بزرگسالان و كودكان و 15 تخت بعنوان بخش التور آزمايشگاه اختصاصي بكار آموزش دانشجويان پزشكي و داوطلبان تخصص رشته عفوني ادامه داده است . در سال 1372 محل بخش عفونی به بیمارستان جدید التاسیس الزهرا (س) منتقل شد. این بخش در ورودی یک طبقه ی دوم واقع شده و دارای 23 تخت می باشد. در سال 1396 پوشش بیمارستان آموزشی درمانی امین توسط اعضای هیات علمی جدیدالورود صورت گرفته است. پوشش مشاوره های بیمارستانهای آموزشی درمانی دیگر شامل سیدالشهدا و کاشانی نیز توسط اعضای محترم هیات علمی داده می شود.

فعالیتهای گروه : آموزشی - پژوهشی - درمانی

اهداف گروه:

1. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش نیروهای متخصص در رشته بیماریهای عفونی
  2. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش نیروهای پزشک عمومی با دیدگاه تخصصی عفونی
  3. فعالیت در حوزه آموزشی و پرورش حوزه پیش بیمارستانی
  4. انجام فعالیتهای پژوهشی در حوزه بیماریهای عفونی و حوزه های مشترک با گروه های بالینی
  5. درمان بیماران

گروه  بیماریهای عفونی  در حال حاضر با 10عضو هیات علمی در قالب هیات علمی رسمی، پیمانی و تعهدات ضریب کا و یک عضو درمانی به صورت حق التدریسی مشغول به فعالیت می باشد. تا سال 98هرساله بیش از 5 دستیار تخصصی ( بسته به اعلام نیاز وزارتخانه ی بهداشت درمان و آموزش پزشکی) پذیرش می شدند که در سال های اخیر با توجه به مشکلات به وجود آمده (اپیدمی کرونا) درسطح کلان موجب شده تا دستیاران کمتری از رشته عفونی  استقبال کنند.

دانشجویان پزشکی در مقاطع کارآموزی و کارورزی هر کدام به ترتیب به مدت 30و 15روز در بخش عفونی مشغول علم آموزی می باشند. مدیریت فعلی گروه عفونی به عهده ی جناب آقای دکترفرزین خوروش بوده و ثبات و نظم حاکم بر گروه مرهون تلاشهای مدیر های گروه سنوات گذشته، مدیر محترم فعلی گروه و اساتید گروه می باشد.

ساختار گروه بیماری های عفونی :

لینک

شوراهای گروه:

-شورای عمومی گروه یک بار در هر ماه

-شورای پژوهشی دو بار در هر ماه

کمیته ی اخلاق حرفه ای در زمان های لازم جهت بررسی عملکرد و اخلاق حرفه ای دستیاران برگزار می شود.

مراکز تحقیقاتی:

-مرکز تحقیقات عفونت های بیمارستانی