دوازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری، هتلداری و صنایع دستی از تاریخ در ۱۴۰2/۰۷/۰۷ الی ۱۴۰2/۰۷/۱۱ در محل نمایشگاههای بین المللی اصفهان برگزار شد. گروه طب ایرانی اصفهان با اولین حضور خود با هدف معرفی توانمندی ، توسعه ، ترویج و فرهنگ‌سازی طب ایرانی و سلامتکده طب سنتی ایرانی اصفهان در عرصه گردشگری سلامت و بهره گیری از این فرصت برای ارائه دستاوردهای طب ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا کرد. در روز نخست مدیرگروه و رئیس سلامتکده طب ایرانی جناب آقای دکتر محمد انصاری پور به همراه گروهی از متخصصین طب ایرانی و در روزهای بعدی اساتید و اعضا محترم هیئت علمی و دستیاران گروه طب ایرانی و همکاران سلامتکده دانشگاه در غرفه حضور داشتند. غرفه طب ایرانی طی روزهای برگزاری نمایشگاه، با معرفی فعالیت ها و خدمات سلامتکده دانشگاه و چگونگی ارائه این اقدامات به بیماران و مراجعان و همچنین انجام خدمات مزاج سنجی، ویزیت تخصصی و مشاوره رایگان ، میزبان مخاطبان داخلی و خارجی نمایشگاه بود.