مراسم افتتاحیه شروع دوره دستیاری تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ 1402/7/1 در تالار حکمی دانشکده پزشکی برگزار گردید. در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر شاهین شیرانی، دکتر بیژن ایرج، دکتر مژگان مرتضوی، دکتر محمدرضا شریفی، دکتر ابراهیم اسفندیاری، دکتر بهمن رشیدی و از پذیرفته شدگان کلیه مقاطع تشکیل شد آقای دکتر بیژن ایرج رئیس محترم دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان به اهمیت دوره های تخصصی و فوق تخصصی در خدمت رسانی به جامعه تأکید کردند. پس از آن آقای دکتر شاهین شیرانی رئیس محترم دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت ارتباط بین پزشک و بیمار ، ضرورت حفظ آبشار آموزشی و یادگیری اصول و مفاهیم درمان بیمار را خاطرنشان نمودند. در ادامه دکتر فیروزه معین زاده معاون تخصصی دانشکده در خصوص نحوه برگزاری کارگاه ها و حضور دستیاران در بخشها صحبت کردند و آئین نامه های دستیاری توسط سرکار خانم فاطمه شکرین مسئول محترم واحد امور تخصصی و فوق تخصصی ارائه گردید. دکتر مینو موحدی معاون محترم پزشکی عمومی دانشکده و مدیر محترم گروه زنان در خصوص اصول پوشش حرفه ای و رعایت قوانین آن بیاناتی فرمودند. در خاتمه نیز آقای دکتر محمد سالکی مدیر خدمات آموزشی بیمارستان الزهرا (س) و تیم آموزشی این بیمارستان در مورد نسخه الکترونیک، روش استفاده از پکس بیمارستان و اصول روابط با بیمار مطالبی را ارائه نمودند و جلسه در ساعت 12:30 خاتمه یافت لازم به ذکر است کارگاه های توانمند سازی دستیاران از روز دوشنبه 1402/7/3 آغاز می شود و (در تاریخ 1402/7/8 برای دستیاران فوق تخصصی و فلوشیپ) و 1402/7/10 برای دستیاران تخصصی پایان می پذیرد.