این نشست با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر شیرانی و ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین خوشنویس‌زاده و معاونت محترم دانشجویی فرهنگی جناب آقای دکتر کرباسی و بیش از ۴۰ نفر از اساتید هیئت علمی و حق التدریس گروه معارف اسلامی برگزار شد.

در این نشست که روز شنبه نهم دیماه برگزار شد  پس از بیان اهمیت روز نهم دیماه و تبریک ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها از سوی ریاست محترم دانشگاه، مدیر گروه معارف اسلامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامی دهقی توضیحاتی درباره برنامه های آموزشی و پژوهشی گروه مطرح نمود و به تبیین نقش استادان گروه معارف اسلامی در دانشگاه و میزان تاثیرگذاری آنان در بین دانشجویان پرداخت و در ادامه موضوع بهبود وضعیت حقوق استادان حق التدریس مورد بررسی قرار گرفت. جلسه با ارائه نقطه نظرات و پیشنهادهای برخی استادان پایان یافت.