معاونت درمان دانشکده پزشکی در تاریخ 84/11/24 با ابلاغ آقای دکتر کامران منتظری بعنوان معاون درمان و با همکاری کارشناسان نظارت و بازرسی بیمارستانها آغاز به کار نمود و در طول سالهای اخیر با توجه به رویکرد وزارت متبوع و سیاستهای دانشکده نسبت به انجام اعتباربخشی آموزشی مراکز آموزشی درمانی در سطح دانشگاه و همچنین تدوین ، برنامه ریزی و اجرای فرایندهای مرتبط با امور آموزشی و بالینی در مراکز آموزشی درمانی با مسئولیت آقای دکتر گرک یراقی و کارشناسان مربوطه به فعالیت و تلاش جهت ارتقا درمان و آموزش ادامه می دهد.

شرح وظایف معاونت درمان دانشکده پزشکی

1. هماهنگی با معاونین محترم درمان ،بهداشتی و غذاو داروی دانشگاه در ارتباط با زمینه های مشترک همکاری دانشکده و این معاونت ها.

2. ایجاد هماهنگی بین دانشکده پزشکی و معاونین فوق برای سیاست گذاریهای آموزشی و پژوهشی مورد نیاز این معاونت ها و شرکت در جلسات مشترک مورد نیاز.

3. مسئولیت هماهنگی با کمیته های مرگ و میر در مراکز آموزشی درمانی و ارائه راهکارهای مناسب برای حل مشکلات موجود.

4. رابط دانشکده پزشکی با سازمان های نظام پزشکی و پزشکی قانونی جهت همکاریهای فیمابین .

5. شرکت در جلسات شورای معاونین و شورای مدیران گروههای بالینی.

6. برگزاری جلسات دوره ای با روسا و مسئولین مراکز اموزشی درمانی .

7. پیگیری صدور مجوز جهت فعالیتهای اعضای هیات علمی در کلینیک های ویژه دانشگاه .

8. پیگیری درخواستهای درمانی گروههای بالینی در مراکز آموزشی درمانی .

9. پیگیری صدور مجوز جهت همکاری پزشکان متخصص درمانی با مراکز آموزشی درمانی .

10. مشارکت در سطح بندی خدمات آموزشی درمانی در مراکز آموزشی درمانی .

11. مشارکت در اعتباربخشی آموزشی مراکز آموزشی درمانی .

12. مشارکت در ارتقاء کیفیت آموزش بالینی .

13. مشارکت در ارتقاء و کیفیت مستندسازی اقدامات پزشکی .

14. بررسی و کارشناسی شرایط صدور مجوز مطب اعضای هیات علمی .

15. سایر موارد ارجاعی ازسوی دانشکده پزشکی .