معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی با هماهنگی سایر مسئولان و متولیان فرهنگی دانشگاه، مسؤول ارزیابی وارتقای وضعیت فرهنگی در دانشکده است. معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده به عنوان متولی اصلی در امر بسترسازی و توسعه فعالیت های فرهنگی و هم چنین در مقام رابط و بررسی کننده درخواست های صنفی، فرهنگی، رفاهی و تربیت بدنی دانشجویان، با ایجاد یک تعامل سازنده و همکاری صمیمانه با دانشجویان، به ارائه خدمات می پردازد تا شرایط معنوی و رفاهی مناسب جایگاه فراگیرانی که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را به عنوان دانشگاه محل تحصیل خود انتخاب کرده اند را درحوزه دانشکده فراهم نماید.

این معاونت در سال 1385  رسما دارای چارت سازمانی شده و از آن سال تا به اکنون در قالب معاون دانشجویی فرهنگی، قائم مقام معاون دانشجویی فرهنگی و کارشناسان این حوزه فعالیت می نماید.

شرح فعالیت های معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی

عنوان فعالیت

بروز رسانی صفحه وب سایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده

اطلاع رسانی آئین نامه  های دانشجویی به صورت آنلاین (و حضوری)