تاریخچه:

گروه روانشناسی سلامت از سال 1395 پس ازتصویب، رسماً فعالیت خود را در دانشکده پزشکی آغاز نمود. پس از راه اندازی دوره کارشناسی ارشد روانشناسی سلامت در گروه مزبور در 29/5/97 توسط شورای گسترش وزارت بهداشت تصویب شد. اولین دوره پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد را با 5 دانشجو در مهر ماه 1397 داشته است، در دوره دوم پذیرش دانشجو مهرماه 1398 با تعداد 4 فراگیران انجام گرفت و در سومین دوره نیز در مهرماه 1399 تعداد 4 فراگیر دیگر در این گروه مشغول به تحصیل شدند .

در حال حاضر اعضای هیات علمی گروه 4 نفر و شامل آقای دکتر رضا باقریان با مرتبه استادی، آقای دکتر امراله ابراهیمی و خانم دکتر فاطمه زرگر با مرتبه دانشیاری و آقای دکتر محمد حسن دوازده امامی با مرتبه استادیاری (تعهدات قانونی خدمت) هستند . امکانات آموزشی شامل کلاسهای درس، یک سالن کنفرانس و دفاتر مدیر گروه و اعضای هیات علمی است.

گروه روانشناسی سلامت به لحاظ ماهیت بین رشته ای در حوزه آموزشی و پژوهشی خود با سایر گروههای آموزشی دانشکده پزشکی، درمانگاه و بخش های تخصصی بیمارستان های آموزشی دانشگاه درتعامل است .

به لحاظ پژوهشی با مراکز تحقیقات علوم رفتاری و روان تنی دانشگاه علوم پزشکی تعامل و همکاری پژوهشی دارد و طرح های مشترک در حیطه های روانشناسی و پزشکی را طراحی و اجرا مینماید .

فعالیتها و اهداف گروه

گروه روانشناسی سلامت مسئولیت آموزش تمامی دروس روانشناسی تئوری و عملی در مقاطع ارشد و دکترا و پزشکی و دستیاری را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر عهده دارد. همچنین با وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی در گروه فعالیتهای پژوهشی نیز به نحو بسیار مناسبی در حال انجام است.

اهداف آموزشی:

توسعه بیشتر دانش روانشناسی و نیز افزایش روزافزون کیفیت آموزش استاندارد برای دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف و نیز پذیرش دانشجوی بین المللی از اهداف آموزشی اعضای گروه است.

اهداف پژوهشی:

تجهیز بیشتر امکانات موجود در گروه و نیز راه اندازی بانک آزمونهای روانی از اهداف گروه در زمینه پژوهش می باشد.

وضعیت هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان گروه

شوراها و جلسات گروه:

1- شورای عمومی گروه : بصورت ماهیانه با حضور کلیه اعضا برگزار می گردد.

2- شورای آموزشی گروه : حداقل یک بار در ماه و یا بنا به مقتضیات آموزشی گروه به دفعات بیشتر برگزار می گردد

3- شورای پژوهشی گروه : هرهفته جهت بررسی پایان نامه ها و دفاع دستیاران یادانشجویان برگزار می گردد. اعضای این شورا توسط مدیر گروه و رئیس مرکز تحقیقات انتخاب می شوند.

4- سایر شوراها : متناسب با مسائل و برنامه های گروه برگزار می گردد مانند شورای مدیر گروه با روانشناسان بیمارستان و ...

مراکز تحقیقاتی مرتبط:

1. مرکز تحقیقات علوم رفتاری

وابستگی علمی (affiliation):

فارسی:  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشكده پزشكي،گروه روانشناسی سلامت

انگلیسی: Department of Health Psychology, School of Medicine, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran