تاريخچه گروه پوست دانشكده پزشكي اصفهان

در سال 1364 گروه پوست دانشكده پزشكي تحت مديريت دكتر امير هوشنگ ممتاز از گروه داخلي منفك و در بيمارستان خورشيد آغاز به كار نمود . پس از مهاجرت ايشان ،دكتر مرتضي مقدادي بعنوان دومين مدير گروه تا سال 1374 عهده دار اين مسئوليبت بودند .

پس از آن اقاي دكتر علي اصيليان بعنوان سومين مديرگروه تا سال 96 مسئوليت فوق را بر عهده داشتند و اكنون  افتخار بزرگي براي اينجانب است كه با انتخاب همكاران عزيز بعنوان چهارمين مدير گروه پوست از ابتداي سال 97 مشغول به خدمت باشم . طي بيش از سه دهه ، بيش از دويست متخصص پوست از اين گروه فارغ التحصيل شده كه هم اكنون در اقصي نقاط كشور و تعدادي در خارج از كشور مشغول خدمت رساني به مردم هستند . خوشبختانه اكثر اين عزيزان از چهر ه هاي بارز علمي ، پژوهشي و فرهنگي وموجب فخر ومباهات جامعه متخصصين پوست كشور مي باشند .

همه ساله حدود 6-5 دستيار جديد در گروه پوست پذيرفته شده وبه همين تعداد با دريافت بورد تخصصي فارغ التحصيل مي گردند . ضمن اينكه تمام دانشجويان پزشكي نيز بمدت 2ماه در دوره كارآموزي و كارورزي در بخش و درمانگاه پوست حضور مي يابند .

جا دارد ازاساتيد بازنشسته مانند آقاي دكتر مقدادي ، سركارخانم دكترانشائيه ونيز همكاراني چون آقاي دكتر علي مومني وآقاي دكتر فضل الله شريعتي كه سالها با گروه پوست همكاري داشته اند ، كمال تشكر را داشته باشم . تقدير وتشكر ويژه از استاد دكتر علي اصيليان و خانم ها دكتر فريبا ايرجي ،دكتر فرحناز فاطمي ، دكتر گيتا فقيهي ، دكتر فاطمه مختاري ،دكتر فاطمه محقق ، دكتر مينا صابر ، دكتر امير حسين سيادت  كه زحمت تعليم وتربيت دستياران را در تمام ابعاد علمي و اجرايي و پژوهشي ومعنوي بر عهده دارند ،دارم .

خوشبختانه ارتباط بسيار خوب وصميميانه بيش از 80 متخصص پوست در سطح استان اصفهان ونيز برگزاري بيش از ده كنگره بين المللي وكشوري كه زبانزد همكاران ديگر استانها وشهرستانهاست ونيز خدمت رساني به هزاران مجروح شيميايي طي جنگ تحميلي ، برتارك افتخارات گروه پوست مي درخشد . اميد كه طي سالهاي آتي نيز شاهد تداوم افتخار آفريني اساتيد ودستياران گروه پوست باشيم .  تا باد چنين بادا

دكتر ذبيح الله شاهمرادي مديرگروه پوست