معرفی کلی گروه :

تاریخچه تشکیل گروه :

گروه بيماريهاي مغز و اعصاب از سال 1344 بعنوان يكي از زيرشاخه هاي گروه داخلي توسط استاد ارجمند آقاي دكتر عباسعلي موحديان شروع بكار نموده اند دانشجويان در طول مدت 4 ماه داخلي آموزش بيماريهاي داخلي اعصاب به مدت يكماه آموزش باليني بهره مي بردند پس از اين تاريخ اساتيد ديگري به گروه اضافه شدند و فعاليت خود را در مركز پزشكي نور ( خورشيد سابق ) ادامه دادند پس از انقلاب گروه مغز واعصاب بعنوان زير مجموعه بخش داخلي توسط استاد ارجمند جناب آقاي دكتر مصطفي شيرزادي نظارت مي شد تا اينكه در سال 1363 بعنوان يك گروه مستقل شناخته شد در سال 1364 استاد ارجمند جناب آقاي دكتر سيد جلال ضيائي و در سال 1365 استاد ارجمند جناب آقاي دكتر عباس قرباني به اين گروه ملحق گرديدند و فعاليت خود را در بيمارستان نور ادامه دادند . در سال 1372 با راه اندازي مركز پزشكي تخصصي و فوق تخصصي الزهرا(س) اين گروه فعاليت خود را در اين مركز توسعه بخشيد ولي كماكان فعاليت آموزشي در مركز پزشكي نور ادامه يافت از اين تاريخ تا كنون مركز پزشكي آيت اله كاشاني با دائر نمودن مركز صرع به گروه بيماريهاي مغز و اعصاب ملحق گرديد در حال حاضر فعاليت آموزشي و درماني اين گروه درمركز الزهرا و آیت الله کاشانی  ادامه دارد . اعضاء هیات علمی گروه هم اکنون17 نفر می باشد که از بین آنها 8 نفر استاد، 3 نفر دانشیار و6 نفر استادیار هستند .

جذب 1 نفر هیات علمی تمام وقت در اسفند  سال 1402 فلوام اس

جذب 2 نفر هیات علمی تمام وقت جغرافیایی در سال 1402 انجام گردید ( یک نفر هیات علمی فلو نوروماسکولار - یک نفر سرباز هیات علمی و کسب رتبه 5درصد بورد می باشد)

جذب 2 نفر هیات علمی تمام وقت جغرافیایی در سال 1401 انجام گردید .

جذب 1 نفر هیات علمی تمام وقت جغرافیایی فلو نوروماسکولار از 1402/9/1 انجام گردید .

جذب 1 نفر هیات علمی فلوشیپ ام اس

رشته های این گروه که هر سال یک دستیار فلوشیپ آموزش می دهند شامل : فلو صرع - فلو نوروماسکولار - فلو MS

فلو نورماسکولار که از مهر  1399 شروع به حذب دستیار فلونموده است و طی دوره آن 18 ماه در بیمارستان الزهرا و کاشانی می باشد .

فلو MS که از مهر 1401 شروع به جذب دستیار فلو نموده است و طی دوره آن 12 ماه در بیمارستان کاشانی می باشد.

DEPARTMENT OF Neurology

Neurology department at IUMS seeks to improve and develop the care of patients with neurologic diseases. At IUMS Health School, students will learn how to diagnose, prevent and treat the neurological disease in various fields, such as stroke, neuroimmunology (multiple sclerosis and neuromuscular disoeder), epilepsy, neurointervention, headache, movement disorder and sleep disorder.   .

Established in 1970 as the Department of Neurology.

Missions:

C To contribute to the advancement of knowledge in neurology.

CTo educate the student and resident in neurological field.

C To provide the highest quality service in neurologic patient care.

More than 14 faculty members

• Programs & Degrees:

Specialty degree in Neurological disease (Iranian board certified)

Fellowship of epilepsy (Iranian board certified)

Fellowship of neuromuscular

Fellowship of interventional neuroradiology

Fellowship of multiple sclerosis

Career & the Field:

Stroke and interventional neuroradiology

Neuromuscular disease

Neuroimmunology

Epilepsy

Facilities:

Angiography unit.

Neuromuscular and electrodiagnostic unit.

Epileptic lab (LETM) and epileptic surgery.

Neurosonography unit.

Multiple scelerosis unit

•  ساختار آموزشی : گروه داخلی اعصاب سالیانه نزدیک به 4 دستیار فلوشیپ، 8 رزیدنت داخلی اعصاب ، و ماهیانه نزدیک به20 نفر اینترن ، 30 دانشجو پزشکی آموزش می دهند .از طرفی آموزش دروس مربوطه به دانشجویان توانبخشی کارشناسی و کارشناسی ارشد  و پرستاری به عهده گروه می باشد .
  •
  •  پژوهشی گروه و زیرمجموعه‌های آن  : شورای پژوهشی عمدتا با حضور 70 % اعضای هیات علمی برگزار می شود و زیر مجموعه های آن عبارتند از : گروه پژوهشی صرع - گروه پژوهشی سکته مغزی و گروه پژوهشی MS و گروه پژوهشی نوروماسکولار .
  •  شوراهای آموزشی گروه عبارتند : از 1- شورای آموزشی دستیاری 2- شورای آموزشی اینترنی 3- شورای آموزشی اکسترنی می باشد .  در حال حاضر گروه نزدیک به 33 نفر رزیدنت و 4 نفر فلوشیپ تخصصی و ماهیانه 25 نفر دانشجویی پزشکی و 25 نفر اینترن را آموزش می دهد .
  •

برنامه های آینده گروه :