نشست باز اندیشی اساتید منتخب علوم پایه با مسئولین دانشکده در تالار دکتر ادیب دانشکده

در روز یکشنبه مورخ 1403/2/30 و همزمان با دومین روز از هفته آموزش نشست  باز اندیشی و صبحانه کاری اساتید منتخب گروه  های علوم پایه با مسئولین دانشکده از ساعت 8 لغایت 10 صبح در تالار دکتر ادیب دانشکده پزشکی برگزار گردید. در این  جلسه معاون آموزش پزشکی عمومی در خصوص آنچه باید دانشجویان پزشکی یاد بگیرند و همچنین آسیب های آموزش پزشکی عمومی توضیحات کاملی  ارائه دادند. سپس اساتید گروه های آموزشی علوم پایه به ارائه نقطه نظرات خویش در این زمینه پرداختند در بخش پایانی پس از جمع بندی نظرات با مشارکت معاونین دانشکده مقرر شد تعامل بین اساتید و مسئولین آموزش دانشکده بصورت مداوم انجام گردد و از نقطه نظرات در فرآیند طراحی آموزشی و برنامه درسی استفاده شود.