نایب قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سومین دوره مسابقات قهرمانی داژبال بانوان کارگری کشور با حضور دو نفر از بانوان دانشکده پزشکی

تیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (بعنوان نماینده هیات استان اصفهان) نایب قهرمان مسابقات قهرمانی داژبال بانوان کارگری کشور شد. این مسابقات  با حضور ۱۵۰ ورزشکار در قالب ۱۶ تیم از کشور در روزهای ۷ و ۸ دی ماه ۱۴۰۲، به مدت ۲ روز به میزبانی استان مرکزی در سالن ورزشی الزهرا دانشگاه اراک برگزار گردید که در پایان این رقابت‌ها پس از نماینده استان تهران که جام قهرمانی را بالای سر برد، تیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (بعنوان نماینده هیات استان اصفهان) نایب قهرمان شد لازم به ذکر است دو نفر از کارکنان این دانشکده سر کار خانم ها مرضیه حسینی و مریم هونجانی در این تیم حضور داشتند. روابط عمومی دانشکده پزشکی این موفقیت را به نامبردگان تبریک گفته و توفیق روز افزونشان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.