برگزاری کارگاه آشنایی با روند ارتقاء مرتبه و نحوه تکمیل فرم های ارتقاء در تالار زیتون

در روز چهارشنبه مورخ 1402/10/6 از ساعت 8 الی 10:30 صبح کارگاه آشنایی با روند ارتقاء مرتبه و نحوه تکمیل فرم های ارتقاء با حضور آقایان دکتر بهرام امین منصور نماینده رئیس دانشکده در کمیته منتخب، دکتر بابک وحدت پور دبیر کمیته منتخب و خانم الهام فرازمند کارشناسی این واحد و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده در تالار زیتون مدیریت توسعه آموزش پزشکی EDC برگزار گردید. در ابتدا این کارگاه آقای دکتر امین منصور مطالبی درخصوص لزوم ارتقاء مرتبه اساتید و کلیات مواد 4 گانه ارتقاء ارائه داد. سپس آقای دکتر وحدت پور به تشریح فلوچارت ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی پرداخت و در ادامه ایشان به همراه کارشناس واحد ارتقاء توضیحات تکمیلی مربوط به فعالیت های فرهنگی- تربیتی اجتماعی، فعالیت های آموزشی، فعالیت های پژوهشی و فن آوری و فعالیت های علمی اجرائی را بیان نمودند و در بخش پایانی به سوالات ارائه شد توسط اعضای هیات علمی حاضر پاسخ داده شد.