برگزاری پنجمين دوره رويداد جايزه مصطفی (ص)، پنل دوم در تالار دكتر شهيد بهشتی در مجموعه رفاهی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان

در روز يكشنبه مورخ 1402/7/9 از ساعت 9:30 صبح همزمان با حضور ميهمانان خارجي اين رويداد خانم دکتر نورال سیاکیما اب‌ مطلب، استاد دانشگاه کیبانگسان مالزی. آقايان پروفسور محمد اقبال پارکر، استاد دانشگاه کیپ‌تاون آفریقای جنوبی. دکتر محمد عبدالاحد، استاد دانشگاه تهران و برنده جایزه مصطفی در سال ۲۰۱۹، خانم دکتر فرزانه اشرفی استاد هماتولوژی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آقاي دکتر محمد امین طباطبایی فر دانشیار ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ساير اساتيد و كارشناسان گروه ژنتيك، پنل تخصصي ژنتيك با موضوع سرطان و پزشکی دقیق (Cancer and Precision Medicine) در تالار دكتر شهيد بهشتي مجموعه رفاهي دانشگاه برگزار گردید.