برگزاری هشتمین دوره‌ی شوراي مشاورين جوان دانشکده‌ی پزشکی

نشست عمومی اعضاي اصلی هشتمین دوره‌ی شوراي مشاورين جوان دانشکده‌ی پزشکی در تاریخ ۱۵ اسفندماه با حضور اقای دکتر حشمت معاون آموزش پزشكي عمومي ، خانم دکتر مقیم معاون دانشجویی فرهنگی و آقای دکتر صفاییان مشاور این معاونت  در محل تالار ادیب برگزار گردید. در این نشست پس از سخنرانی معاونین دانشجویی فرهنگی و آموزشی، و ارائه گزارش عملکرد شورای مشاورین جوان در سال گذشته انتخابات انجام شد و آقای حسین بقایی بعنوان دبیر و خانم نرگس رحیمی بعنوان نائب دبیر هشتمین دوره‌ی شورای مشاورین جوان انتخاب گردیدند .همچنین در این نشست خانم راضیه نصری به عنوان مسئول کمیته اینترنی، آقای روزبه بطحایی به عنوان مسئول کمیته کارآموزی، آقای علیرضا بهرامی به عنوان مسئول کمیته ICM و آقای سعید سقاحیات‌بخش به عنوان مسئول کمیته علوم پایه انتخاب گردیدند.