برگزاری نشست و گفتگوی اعضای هیات علمی گروه های علوم پایه با مسئول نهاد نمایندگی معظم رهبری و هیات رئیسه دانشگاه در تالار شهید طباطبایی دانشکده پزشکی

در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۶ ساعت ۱۲:۳۰ نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی گروه های علوم پایه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیات رئیسه دانشگاه در تالار شهید طباطبایی دانشکده برگزار شد و در خصوص مسائل کنونی پیش آماده در کشور و سطح دانشگاه بین اساتید بحث و تبادل نظر شد.  سپس رئیس دانشگاه به جمع بندی مطالب و پیشنهادات ارائه شده پرداخت و بیان داشت که انشا ا... این جلسات هم اندیشی در آینده بیشتر برگزار گردد. دکتر شیرانی در ادامه افزود قطعا این انقلاب آسان به دست نیامده و ثمره خون هزارن شهید در قبل و بعد از انقلاب و در هشت سال دفاع مقدس بوده است. وی در ادامه افزود هدف دشمن همراه دشمنی و تجزیه کشور بوده و دشمن همواره در تکاپوی ایجاد تفرقه و نقاق بوده است. ایشان در پایان تاکید کردند انشا ا... این جلسات بصورت مستمر و بصورت کرسی آزاد با فراهم شدن شرایط ایجاد گردد.