برگزاری نشست صمیمانه و پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور رئیس و معاونین دانشکده پزشکی در تالار دکتر حکمی دانشکده پزشکی

در روز دوشنبه مورخ 6 آذر ماه 1402 و از ساعت 12:30 نشست صمیمانه و پرسش و پاسخ با حضور هیات رئیسه دانشکده پزشکی و دانشجویان از ساعت 12:30 در تالار دکتر حکمی دانشکده پزشکی  برگزار گردید.

در این نشست صمیمی ابتدا خانم دکتر یاوری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده هدف از برگزاری این جلسه را ارتباط دانشجویان با مسئولین و بیان دغدغه ها و مشکلات آنها بیان نمود.

سپس آقای دکتر ایرج رئیس دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم به دانشجویان، از این ارتباط و همدلی بین دانشجویان و معاونین ابراز خرسندی کرده و بر استمرار این ارتباط تاکید نمود.

در ادامه برنامه معاونین دانشکده ضمن پاسخ گویی به سوالات و موضوعات مرتبط با حوزه خود، به سوالات کتبی و شفاهی دانشجویان پاسخ دادند.