برگزاری مراسم فارغ التحصیلی ۱۱۵ نفر از دانشجویان رشته پزشکی ورودی بهمن ۱۳۹۳ دانشکده پزشکی اصفهان

در روز پنجشنبه ۲۶ خردادماه ۱۴۰۱ مراسم فارغ التحصیلی و تحلیف دانشجویان رشته پزشکی  از ساعت ۱۷ لغایت ۱۹ در تالار نگین نقش جهان سپاهان شهر با حضور قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه، مشاور عالی اجرایی دانشکده، معاون آموزش پزشکی عمومی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی، جمعی از اساتید شاغل و فرهیخته و خانواده دانشجویان فارغ التحصیل برگزار گردید این مراسم با قرائت آیات کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و با  سخنرانی استاد فرهیخته دکتر رزمجو ادامه یافت و در ادامه اسامی دانشجویان فارغ التحصیل توسط آقای دکتر نعمت بخش جهت اعطای مدارک فارغ التحصیلی اعلام و در بخش پایانی سوگند نامه پزشکی توسط دانشجویان بصورت گروهی قرائت گردید.