برگزاری مراسم فارغ التحصیلی ۱۰۳ نفر از دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۴

برگزاری مراسم فارغ التحصیلی ۱۰۳ نفر از دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۴دانشکده پزشکی اصفهان در تالار دکتر شریعتی دانشگاه

در روز پنجشنبه ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۱ مراسم فارغ التحصیلی و تحلیف دانشجویان رشته پزشکی  از ساعت ۱۷ لغایت ۱۹ در تالار دکتر شریعتی با حضور رئیس دانشگاه، مشاور عالی اجرایی دانشکده، معاون آموزش پزشکی عمومی، معاون دانشجویی فرهنگی، معاون پژوهشی و معاون اداری و مالی دانشکده پزشکی، جمعی از اساتید شاغل و فرهیخته و خانواده دانشجویان فارغ التحصیل برگزار گردید این مراسم با قرائت آیات کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و با  سخنرانی دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه، دکتر شمس مدیر گروه های اطفال و اخلاق پزشکی، نماینده دانشجویان فارغ التحصیل و دکتر نعمت بخش مشاور عالی اجرایی رئیس دانشکده ادامه یافت و در ادامه اسامی دانشجویان فارغ التحصیل توسط ایشان جهت اعطای مدارک فارغ التحصیلی اعلام و در بخش پایانی سوگند نامه پزشکی توسط دانشجویان بصورت گروهی قرائت گردید.