برگزاري مراسم دانش آموختگي ۱۱۰ نفر از دانشجويان رشته های پیراپزشکی ورودي مهر ۱۳۹۸ در تالار دكتر شريعتي دانشگاه

در روز  دوشنبه مورخ ۱۹ تیر ماه 1402 مراسم دانش آموختگي و تحليف دانشجويان پیراپزشکی در رشته های هوشبری، علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی از ساعت ۱۶  لغايت ۱۹  در تالار دكتر شريعتي با حضور رئيس دانشگاه،رئیس دانشکده پزشکی، سرپرست دانشکده پیراپزشکی و معاونين دانشكده های پزشكي و پیراپزشکی و جمعي از اساتيد شاغل و فرهيخته و خانواده هاي دانشجويان فارغ التحصيل برگزار گرديد. اين مراسم با قرائت آيات كلام ا... مجيد و پخش سرود مقدس جمهوري اسلامي آغاز گرديد. در ادامه سرپرست دانشكده پیراپزشكي آقاي دكتر بهمن رشیدی ضمن خير مقدم و خوش آمد گويي به حاضرين و پاس داشت خون شهدای انقلاب به فارغ التحصيلان رشته های پیراپزشکی اين روز را تبريك و تهنيت گفت.
سپس رئيس دانشگاه علوم پزشكي به ايراد سخن پرداخت و ضمن عرض تبريك به فارغ التحصيلان بیان داشت كه در واقع فارغ التحصيلي در رشته های پزشكي و پیراپزشکی معنايي ندارد و با توجه به سرعت علم و پيشرفت آن در جهان رشته های علوم پزشکی همواره بايد علم خود را به روز كنند. چرا که با بالاترین سرمایه انسان یعنی جان ها سر کار دارند. وي در ادامه تاكيد کرد  قطعا بسیاری از شما در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل داده و به درجات بالای علمی و استاد دانشگاه دست خواهید یافت اما فراموش نکنید که همواره چهار عامل باعث موفقیت شما شده است. اول لطف خدا، دوم پدر مادر، سوم نقش معلمان و اساتید و چهارم تلاش و کوشش خودتان. دکتر شیرانی در بیانی دیگر افزود رشته های  پیراپزشکی در کنار پزشکی و این رشته ها همواره کمک حال پزشکان و حوزه سلامت هستند و نقش شما در نظام سلامت این است که در حوزه خدمتی خود بهترین باشید. وی در بخش پایانی برای کلیه فارغ التحصیلان آرزوی موفقیت روز افزون را از درگاه خداوند متعال مسئلت نمود. در ادامه برنامه با اجرای موسیقی، استند آپ کمدی، پخش کلیپ های دانشجویان و اهدای لوح و تندیس به دانشجویان ادامه یافت در بخش پاياني اين مراسم سوگند نامه فارغ التحصیلان  به سرپرستي آقاي دكتر اسفندیاری استاد پيشكسوت اجرا  و با هم خواني فارغ التحصيلان قرائت گرديد.