برگزاري مراسم دانش آموختگي دانشجويان پزشكي عمومي ورودي مهر ماه ۱۳۹۵ در تالار دكتر شريعتي دانشگاه

در روز چهارشنبه مورخ ۴ بهمن ماه 1402 مراسم دانش آموختگي و تحليف ۱۰۰ نفر از دانشجويان پزشكي از ساعت 15 لغايت 18:30 در تالار دكتر شريعتي دانشگاه با حضور رئيس دانشگاه، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، رئيس و معاونين دانشكده پزشكي و جمعي از اساتيد شاغل و فرهيخته و خانواده هاي دانشجويان فارغ التحصيل برگزار گرديد. اين مراسم با قرائت آيات كلام ا... مجيد و پخش سرود مقدس جمهوري اسلامي آغاز گرديد. در ادامه رئيس دانشكده پزشكي آقاي دكتر بيژن ايرج ضمن خير مقدم و خوش آمد گويي به حاضرين فرا رسیدن میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) را خطاب به حضار و فارغ التحصيلان رشته پزشكي عمومي تبريك و تهنيت گفت. سپس رئيس دانشگاه علوم پزشكي به ايراد سخن پرداخت و ضمن عرض تبريك به فارغ التحصيلان و خانواده هاي ايشان بيان داشت پزشك همواره راز دار و امانت دار مردم بوده است و اين رشته به مصادق اين مصراع شعر مي باشد كه زگهواره تا گور دانش بجو و در واقع فارغ التحصيلي در پزشكي معنايي ندارد و با توجه به سرعت علم و پيشرفت آن در جهان پزشك همواره بايد علم خود را به روز كند. وي در ادامه تاكيد نمود پزشك پيوسته بايد به فكر جان بيماران باشد و شرايط اقتصادي را به لحاظ هزينه هاي پزشكي هم براي كشور و هم براي بيماران مد نظر قرار دهد. دكتر شيراني اظهار داشت پزشك همواره بايد بر قسم پزشكي خود پايبند بوده و نسبت به حال هيچ بيماري بي تفاوت نباشد و هميشه حس وظايفه شناسي را در خود تقويت كند. رئيس دانشگاه در بخش پاياني افزود : قطعاً رفتار صحيح و مناسب پزشك با بيمار، وي را در ارتباط گيري با بيمار و در پي آن حصول نتيجه و درمان صحيح موفق مي دارد.  در ادامه برنامه مراسم تنفيذ و اهداي تنديس به فارغ التحصيلان توسط هيات رئيسه دانشگاه و دانشكده در دو بخش انجام و در بخش پاياني اين مراسم سوگند نامه پزشكي به سرپرستي آقاي دكتر امامی استاد گروه داخلی اجرا و با هم خواني فارغ التحصيلان قرائت گرديد.