برگزاري مراسم توديع و معارفه سرپرست معاونت اداري و مالي دانشكده پزشكي

در روز چهارشنبه مورخ  1400/8/26 از ساعت 12:30 مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده با حضور رئیس دانشکده، مشاور عالي اجرائي رئيس دانشكده، جمعی از معاونین و مسئولین دانشکده، در تالار دکتر ادیب دانشکده پزشکی برگزار گردید . در این مراسم ابتدا آقای دکتر ايرج رئیس دانشکده پزشکی از خدمات و زحمات آقای دکتر خديوي در مدت تصدی مسئولیت معاونت اداری و مالی دانشکده تقدیر و تشکر نمودند، سپس با معرفی آقای دکتر محمد رضا شريفي عضو هيات علمي گروه ژنتيك و بيولوژي مولكولي به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده برای ایشان در ادامه این مسئولیت آرزوی موفقیت نمودند. در ادامه اين مراسم معاونین و مسئولین دانشکده نیز مراتب تقدیر خود را از آقای دکتر خديوي معاون سابق اداری و مالی دانشکده ابراز و برای آقای دکتر شريفي آرزوی توفيق روز افزون در اين مسئوليت از درگاه ایزد منان مسئلت نمودند.