برگزاري جشن تجلیل از برگزیدگان علمی، فرهنگی و قرآنی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی در تالار دكتر شريعتي دانشگاه.

در اين مراسم كه با حضور رئيس دانشگاه علوم پزشكي، آقاي دكتر شاهين شيراني، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری حجت الاسلام و المسلمين خوشنویس زاده، رئيس دانشكده پزشكي آقاي دكتر ايرج، سرپرست دانشكده پيراپزشكي آقاي دكتر رشيدي و جمعي از معاونين دانشگاه و دانشكده از ساعت 13 لغايت 17:30 روز دوشنبه مورخ 1401/12/22 برگزار و از تعداد 190 نفر از برگزیدگان علمي، فرهنگي و قرآني تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم  ابتدا رئيس دانشكده پزشكي ضمن خوش آمدگويي به حاضرين، به تشريح از هدف برگزاري اين گونه مراسم ها پرداخت. در ادامه رئيس دانشگاه علوم پزشكي به ايراد سخن پرداخته و بيان داشت دانشجویان افتخارات دانشگاه و کشور ایران عزیز بوده و هستند و همواره فعالیت و پیشرفت هاي علمی و فرهنگی آنها باعث مباهات و موجب اعتلاء كشور است. در ادامه رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و سپس معاون آموزش پزشكي عمومي دانشكده به ايراد سخن پرداختند در ادامه اين مراسم كه با استقبال عموم دانشجويان روبرو شد از دانشجویان در رشته های المپیاد ورزشی کشوری و حافظان قرآن و المپیاهاي علمی به طور ویژه تقدیر و تجلیل شد.