برگزاري اولين جلسه شوراي اداري دانشكده در سال جديد در تالار دكتر اديب دانشكده پزشكي

در روز شنبه مورخ 1402/1/19 از ساعت 8 صبح اولين جلسه شوراي اداري دانشكده پزشكي در سال جديد با حضور معاون اداري و مالي، مدير داخلي ، مسئولين واحدهاي مالي، مركز كامپيوتر، دبيرخانه ، روابط عمومي، كارگزيني، امين اموال، تجهيزات پزشكي، بهبود كيفيت و ايمني آزمايشگاه و خدمات برگزار گرديد. در ابتدا آقاي دكتر شريفي معاون اداري و مالي دانشكده ضمن تبريك سال نو و تشكر از اقدامات انجام شده موثر در سال گذشته بر ادامه اهداف و برنامه هاي دانشكده در سال جديد تاكيد نمودند. در ادامه مسئولين واحد هاي دانشكده به اهم فعاليت و اهداف خود در سال جديد پرداختند و در بخش پاياني آقاي كيان مهر مدير داخلي دانشكده به جمع بندي مسائل مطرح شده در اين جلسه پرداختند.