بازديد معاون اجرايي دانشكده پزشكي به همراه شوراي صنفي دانشكده پزشكي از مركز آموزشي درماني كودكان امام حسين (ع)

در روز شنبه مورخ ١۴ مرداد ١۴٠٢ معاون اجرائي دانشكده پزشكي به همراه شوراي صنفي دانشكده پزشكي از مرکز آموزشی درمانی كودكان امام حسین عليه‌ السلام بازديد نمودند.
در ابتداي اين بازديد جلسه اي با رئیس مركز آموزشي درماني كودكان امام حسين (ع) آقای دکتر معمارزاده راجع ‌به مسائل مالی، هزینه‌ها و کیفیت غذای رستوران بیمارستان و ساختمان‌های در دست احداث انجام پذيرفت و موارد مذكور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. سپس از پاویون‌های دانشجویان پزشکی عمومی، دستیاران پزشکی، اساتید، کلاس‌های درس، کتابخانه و سایت آن مركز و نيز پروژه ساختمان جدید بیمارستان تحت عنوان «طرح توسعه مرکز جامع سلامت کودکان» که از سال ١٣٩٣ در ضلع شرقی ساختمان قدیم در حال ساخت است بازدید به عمل آمد. لازم به ذكر است ساختمان مذكور در هشت طبقه و دارای ۵ اتاق عمل در هر طبقه و پاویون‌های مجهز، سالن‌های مطالعه و اتاق بازی برای اطفال می‌باشد که از آن به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان خَیِّرساز در ایران یاد می‌شود. سپس زمین‌های خریداری شده جهت ساخت مرکز تخصصی درمان کودکان سرطانی نيز مورد بازدید قرار گرفت كه این اراضی به وسعت ٣٠ هزار مترمربع پس از اتمام پروژه ساختمان جدید بیمارستان، مورد احداث قرار خواهد گرفت.