اولین نشست صمیمانه اعضای شورای دانشجویان و نمایندگان ورودی های دانشکده پزشکی در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

در روز دوشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ از ساعت۱۳  نشست صمیمانه اعضای شورای دانشجویان و نمایندگان ورودی های دانشکده پزشکی در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با معاونین اجرایی، دانشجویی و آموزش پزشکی عمومی در تالار هشت گوش دانشکده پزشکی برگزار گردید.

این نشست با سخنان معاونین اجرایی و فرهنگی، دانشجویی دانشکده آغاز و سپس دانشجویان در خصوص آئین نامه شورای دانشجویان سوالات و مطالبی را بیان نمودند. در ادامه این نشست و با حضور معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده رای گیری جهت انتخاب دبیر و نائب دبیر و اعضای کمیته های مختلف انجام گردید و اعضا این کمیته ها انتخاب شدند. در بخش پایانی دانشجویان با اهدا لوح سپاس، گل و شیرینی از زحمات آقای دکتر حشمت در طول تصدی مسئولیت معاونت آموزش پزشکی عمومی قدردانی نمودند.