افتتاح نمایشگاه پرتره پزشکان فرهیخته اصفهان، همزمان با فرارسیدن روز پزشک در دانشکده پزشکی اصفهان

در روز چهارشنبه مورخ 1403/5/31 و همزمان با فرا رسیدن بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک با همکاری گروه هنری هاویر و دانشکده پزشکی نمایشگاه پرتره پزشکان فرهیخته در ساختمان شماره 2 دانشکده پزشکی با حضور هیات رئیسه دانشکده، جمعی از پزشکان فرهیخته، اساتید دانشکده، کارکنان و هنرجویان این آثار برگزار گردید. در ابتدا این مراسم و پیش از افتتاح نمایشگاه ، آقای دکتر شریفی معاون اداری و مالی دانشکده پزشکی ضمن تقدیر و تشکر از مدیر گروه هنری هاویر خانم ونوس نجفی و سایر هنرجویان این آثار با اهداء لوح تقدیر قدردانی نمودند در ادامه مراسم افتتاحیه  این نمایشگاه با حضور پزشکان فرهیخته، رئیس دانشکده و سایر حاضرین آغاز گردید. لازم به ذکر است در این نمایشگاه از حدود 70 اثر از پرتره پزشکان فرهیخته اصفهان رونمایی گردید.