افتتاح دانشکده پیراپزشکی و ساختمانهای حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و تریای دانشکده پزشکی

در روز دوشنبه ۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ صبح با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه، روسای  دانشکده های پزشکی و  پیراپزشکی و هیات رئیسه دانشکده پزشکی، دانشکده پیراپزشکی شامل حوزه های اداری و آموزشی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. در ادامه حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و تریای دانشکده پزشکی در محل جدید نیز  بازگشایی و مورد بهره برداری قرار گرفت. لازم به ذکر است دانشکده پیراپزشکی با هزینه ای بالغ بر 15 میلیارد ریال در مساحت 700 متر زیر بنا و 2500 ساخت، ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی با هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد و تریایی دانشکده پزشکی با هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد ریال احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.