عکس گروه روان پزشکی

قابل توجه اساتید و دستیاران محترم:

جهت دریافت فایل برنامه گزارش صبحگاهی در نیمه اول سال 1394 کلیک کنید

قابل توجه دستياران محترم گروه روانپزشكي:

با سلام و احترام. باستحضار مي رساند با توجه به اينكه فرمهاي ارزشيابي در سيستم كامپيوتري وارد مي شود مقرر گرديد كه فرمهاي ارزشيابي هر ماه حداكثر تا تاريخ پنجم ماه بعد تحويل دفتر گروه داده شود . در غير اين صورت  براي فرمهايي كه بعد از اين تاريخ ارسال شود نمره اي درنظر گرفته نخواهد شد .

جهت دریافت  فرم ارزشیابی کلیک کنید

آغاز رستاخیز طبیعت و بهار را به همه اساتید، دستیاران و پرسنل گروه روانپزشکی تبریک و تهنیت عرض می کنیم

Spring

به اطلاع می رساند:

بنابر نتایج رأی گیری و تصمیم اتخاذ شده در شورای گروه، جلسه ژورنال کلاب روزهای پنجشنبه از ساعت 8/45 - 8  صبح تشکیل می گردد. ضروری است عموم همکاران عضو هیئت علمی حضور فعال داشته باشند. با توجه به این تصمیم، جلسه ماژورراند با یک ساعت تأخیر (یعنی از ساعت 9 صبح پجشنبه ها) دایر خواهد بود. این برنامه از روز شنبه مورخ 20/10/93 اجرا خواهد گردید.

دکتر حمید افشار

مدیر گروه روانپزشکی

جناب آقای دکتر سیدغفور موسوی

عضو محترم هیئت علمی و معاونت آموزشی گروه روانپزشکی

بدینوسیله ارتقاء حضرتعالی را به مرتبه استادی تبریک و تهنیت عرض می نمائیم

امید است با تلاش و پشتکار خود همچون گذشته موفق باشید و درامر ارتقاء کیفیت گروه کوشش فرمائید.

مدیریت و پرسنل گروه

قابل توجه اینترن های محترم گروه روانپزشکی:

فرم ارزیابی صلاحیت بالینی کارورزان روانپزشکی را از اینجا دانلود فرمائید

قابل توجه دستیاران محترم گروه روانپزشکی

جهت دریافت فایل برنامه امتحانات آسکی و کتبی در سال 93 کلیک کنید

استاد مرحوم محسن یزدانی

با نهایت تأسف  درگذشت استادفرهیخته، شادروان مرحوم محسن یزدانی مدیر فقید گروه روانپرستاری را به خانواده داغدار ایشان و جامعه علمی دانشگاه تسلیت عرض نموده و ازخداوند برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر وبردباری مسئلت می نمائیم.

به همین مناسبت مجلس یادبودی روز چهارشنبه 21/8/93  از ساعت 30/10 الی 30/11 در نمازخانه بیمارستان نور برگزار گردید

مدیریت - اعضاء هیئت علمی و پرسنل گروه روانپزشکی