دوشنبه, 03 مهر 1396

عکس گروه  قانونی

گروه سم شناسی بالینی از اول مهر 93 سال تحصیلی جدید یک نفر دستیار فلوشیپ سم شناسی بالینی ( خانم دکتر مهرنگ هدایتی )را از طریق آزمون پذیرفته است .

به اطلاع كليه اينترنهاي گروه سم شناسي باليني مي رساند كه فايل PDF برنامه كشيك اينترنهاي هرماه بر روي سايت گروه قرار داده مي شود. جهت دانلود و استفاده لطفاً به قسمت كشيك ها مراجعه فرماييد

به اطلاع اكسترنهاي محترم گروه سم شناسي باليني مي رساند:

جزوه Logbook جهت استفاده آن عزيزان بر روي سايت گروه قرار گرفت. فايل PDF آنرا مي توانيد از اينجا دانلود و استفاده فرماييد

به اطلاع مي رساند:

براساس نامه شماره 3665/3/د مورخ 30/10/91 معاون محترم آموزشي دانشگاه جناب آقاي دكتر خوروش به رياست محترم دانشكده پزشكي جناب آقاي دكتر رزمجو، نام گروه پزشكي قانوني و مسموميتها به گروه سم شناسي باليني تغيير يافت و از اين تاريخ تمام مكاتبات اين گروه با نام سم شناسي باليني انجام خواهد گرفت.