عکس گروه جراحی مغز

برنامه كشيك  اسفند 93 و فروردين 94 در برنامه كشيكهاي دستياران قابل مشاهده مي باشد

قابل توجه كليه دستياران محترم گروه

آزمون كتبي روز پنجشنبه مورخ 21/12/93 برگزار خواهد شد .

قابل توجه كليه دستياران محترم گروه

پيرو نامه ریاست محترم دانشکده پزشکی در خصوص دستورالعمل نحوه تکمیل پرونده های پزشکی به همراه چک لیست ارزیابی مستند سازی پرونده ها جهت مطالعه كليه دستياران محترم گروه به شرح ذيل قابل لينك است لازم بذکر است کمیته ارتقاء کیفیت مستند سازی پرونده های پزشکی مرکز،  با استفاده از چک لیست فوق ، پرونده ها ی پزشکی را بر اساس پزشک معالج مورد ارزیابی قرار  خواهد داد  .

checklistarzyabi.pdf

جهت دریافت آیین نامه های پای بندی به اصول حرفه ای دستیاران بر روي لينك هاي زير كليك نماييد:Kiss

regulation_1

regulation_2

regulation_3

regulation_4

regulation_5

regulation_6

برنامه مقيم و آنكال اساتيد  در دي ماه 93 در قسمت كشيكها ( هيئت علمي)  قابل مشاهده مي باشد

قابل توجه كليه اساتيد محترم گروه
بدينوسيله باستحضار ميرساند برنامه كنفرانس ادواري گروه جراحي مغزو اعصاب ( مكان برگزاري : بيمارستان شريعتي) در برنامه هاي آموزشي هيئت علمي قابل مشاهده مي باشد .

برنامه روتيشن دستياران در فصل زمستان93 در قسمت برنامه هاي آموزشي دستياري قابل مشاهده مي باشد .

برنامه آموزشي كنفرانس روزهاي شنبه در قسمت برنامه هاي آموزشي قابل مشاهده مي باشد .