بنر آموزش

دستور العمل انتخاب واحد نیمسال دوم 94-93

1-انتخاب واحدنیمسال دوم 94-93 از ساعت 8صبح مورخ 8/11/94 لغایت 12 نیمه شب مورخ 14/11/93 با مراجعه دانشجویان به سایت edu.mui.ac.ir انجام می پذیرد.

2- چنانچه دانشجویی به هر دلیل موفق به انجام انتخاب واحد از طریق وب سایت نگردد، صرفا در زمان مقرر انتخاب واحد مجاز به مراجعه به آموزش دانشکده جهت رفع مشکل و انجام انتخاب واحد خود می باشد. در غیر اینصورت پس از اتمام مهلت مذکور، به منزله عدم مراجعه برای ثبت نام و انصراف از تحصیل تلقی میگردد.

3-دانشجویانی که در نیمسال دوم 94-93پایان نامه دارند لازم است نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمایند در غیر اینصورت بعنوان عدم مراجعه تلقی میگردد و برابر مقررات اقدام خواهد شد.

4-دانشجویان میهمان مجاز به انتخاب واحد از طریق وب نمی باشند و لازم است پس از دریافت نامه از دانشگاه مبدأ ،فرم دروس پیشنهادی نیمسال دوم 94-93از طریق معاونت آموزشی(اتوماسیون) به آموزش دانشکده مربوطه ارسال گردد شایان ذکر است انتخاب واحد دانشجویان میهمان صرفاً از  تاریخ 13/11/93 لغایت 14/11/93 صورت پذیرد.

5 –ضروری است آموزش دانشکده ها همزمان با اعلام دروس ارائه شده در نیمسال دوم 94-93 تاریخ امتحانات دروس مذکور را نیز اطلاع رسانی نمایند.

6- دانشجویان شهریه پرداز (پردیس خودگردان ،آزمون مجدد و اتباع خارجی) تا قبل از زمان انتخاب واحد موظف به مراجعه به معاونت آموزشی(امور شهریه) و پرداخت شهریه نیمسال دوم 94-93 می باشند در غیر اینصورت مجاز به انتخاب واحد نمی باشند.

قابل توجه کلیه دانشجویان جهت اطلاع از شرایط اعطای حقوق و مزایا و جوایز  بنیاد نخبگان  و اسامی واجدین شرایط در نیمسال اول 94-93  به قسمت  اطلاعیه ها واخبار علوم پایه مراجعه فرمائید.

برنامه درسی نیمسال دوم 94-93 رشته پزشکی مقطع علوم پایه (عادی -بین الملل) در قسمت برنامه درسی علوم پایه قرار گرفت.

منابع آزمون جامع علوم پایه و پیش کاورزی شهریور 93 در قسمت راهنمائیهای مفید آموزشی قرار گرفت

دانشجویان گرامی شرایط و ضوابط طرح درخواست موجه نمودن غیبت امتحان پایان ترم به دلایل مشکلات پزشکی در کمیته پزشکی دانشکده را در قسمت آئین نامه مشاهده فرمائید و فرم مربوطه را در قسمت فرمهای آموزشی مشاهده فرمائید ضمنا لازم به ذکر است در خواست دانشجویانی که دستور العمل فرم مربوطه را رعایت نکرده و مدارک مورد نظر را در موعد مقرر ارائه ننمایند قابل بررسی نخواهد بود.