دکتر محمد مسعودپور استاد پیشکسوت اسیب شناسی- جنین شناسی و بافت شناسی

مرحوم دکتر محمد مسعودپور در سال 1301 درشهر اصفهان در یک خانواده مذهبی متولد شد و در همین شهر تحصیلات ابتدایی و متوسطه را به پایان رساند. در سال 1322 به اخذ دیپلم طبیعی و ریاضی نایل آمد و با موفقیت درامتحان ورودی دانشگاه تهران توانست در سال 1328 مدرک دکتری پزشکی خود را از این دانشگاه اخذ نماید و بعد از انجام خدمت وظیفه در سال 1331 به عنوان دستیار آسیب شناسی در دانشکده پزشکی اصفهان منصوب گردید و به مدت چهار سال به عنوان دستیار آسیب شناسی انجام وظیفه کرد وضمن ان تدریس درس بافت شناسی را نیز به عهده داشت. تا اینکه درسال 1335 با قبولی در امتحان دانشیاری دانشگاه تهران  ، به سمت دانشیار بافت شناسی و رویان شناسی و رییس آزمایشگاه دانشکده پزشکی دانشگاه اصفهان منصوب شد خود ان مرحوم در این مورد میگوید :در موقع امتحان دانشیاری در تهران تقریباً مدت دوماه با پشتکار 18 ساعت در شبانه روز درس می خواندم  تا توانستم در امتحان رتبه اول را کسب کنم. در سال 1340 علاوه بر تدریس رشته فوق، مدت یکسال تدریس رشته میکروب شناسی را نیز به عهده گرفت تااینکه در سال1342 اولین کتاب رویان شناسی را به زبان فارسی به رشته تحریر درآورد و به جامعه پزشکی ایران تقدیم داشت. در آن زمان کتاب رویان شناسی فارسی اصلاً در دسترس نبود و با چاپ ان دانشجویان در تهران هم از این کتاب استفاده می کردند. دکتر مسعود پور در این در این باره می گوید: برای تهیه این کتاب تلاش های زیادی مبذول داشتم؛ حتی چون کارکنان  چاپخانه چندان به اصطلاحات فرانسه آشنا نبودند خود در چاپخانه اصطلاحات را با یک پنس کوچک حروفچینی می کردم.

دکتر مسعود پور پزشکی حاذق ، متعهد وبسیار متدین بود  و هر زمان به ایشان نیاز داشتند، حتی نیمه های شب ، بر سر بالین بیمار در منزل حاضر می شد وبه مداوای انان می پرداخت بیماران بی بضاعت را به طور رایگان مداوا می کرد و هزینه داروی آنها را به داروخانه سفارش نموده و یا خود تهیه می کرد وحتی در بعضی موارد از کمک مالی به آنها مضایقه نمی کرد.

دکتر مسعودپور بالاخره پس از عمری تلاش و پایمردی در راه اعتلای علم طب و ارائه خدمات پزشکی و آموزش به دانشجویان پس از سالها تحمل عارضه قلبی در 14 تیر سال 1378 دعوت حق را لبیک گفت.